Костадинов ужасен: Научихме стряскащи неща за убийството на границата. Да се стреля ,,на месо“!

payimage-516237

Костадин Костадинов от ПП „Възраждане“ коментира в кулоарите на НС убийството на граничния полицай край Лесово.

Той заяви, че „Възраждане“ не иска оставката на служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, защото по думите му тя няма да промени нещата, предава NOVINI.BG. По думите му, отговорност трябва да се търси от тези, които са причина стоборът на българо-турската граница да бъде построен.

Костадинов обясни, че от съоръжението там няма никакъв ефект, освен да спира дивите животни.

Той разказа, че от „Възраждане“ са в контакт с хора, които работят на границата ни с Турция и са разказали стряскащи неща за случилото се там. Но, обясни Костадинов, всичко се проверява в момента и когато бъде потвърдено,ще бъде информирано обществото. Единствено, добави той, наученото не отговаря по никакъв начин на информацията, която излиза пред обществото и е изключително тревожно.

Костадин Костадинов, заяви отново, че трябва цялата армия да бъде изпратена на границата и да им е позволено да стрелят „на месо“ така, както правят и в Турция.

На въпрос за изграждане на стена на границата, той отговори, че и две такива да се построят ефект няма да има, докато няма кой да охранява.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ