От „Възраждане“ взривиха държавата: Президентът Радев да ни даде третия мандат! Крайно време е

Николай Дренчев

На разговорите с президента ще поискаме третият мандат да бъде връчен на нас. Крайно време да се даде мандат на пробългарска партия. Ще искаме вето върху закупуване на още осем хартиени самолета F-16. Това каза пред Нова тв Николай Дренчев от „Възраждане“.

По думите му е задължителен референдум за приемане на еврото. „Така ще запазим финансовата си независимост. Радев може да наложи вето и да сезира КС. Напълно е възможно да опитаме да съставим правителство, имаме идея да е на малцинството. Това е възможност за излизане от кризата“, смята той.

Според него има два начина България да се оттласне от дъното – ако има нови избори или евроатлантическите партии малко да преосмислят позициите си и да водят по-независима политика. Искахме с БСП да сезираме КС за предоставяне на оръжие за Украйна, но не можахме да се обединим, те си променят решенията. Ние на първо място гледаме интересите на българските граждани, а другите гледат евроатлантическата солидарност“, посочи Дренчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ