Потенциален убиец! Пловдивско леке шпори с 220км/ч по магистралата, шофира с крака и се хвали (ВИДЕО)

тотев

Да се качиш да управляваш автомобила си с крак, а след това да шпориш с 220км/ч по магистралата и по време на това да снимаш, за да се похвалиш с „геройството си” в Инстаграм и Тик-Ток, сигнализира TrafficNews.

Потенциалният убиец е Георги Тотев от Пловдив, който очевидно не се притеснява да се хвали в социалните мрежи с абсурдните си постъпки. От въпросните кадри се вижда как младежът се е качил да управлява лъскавия си мерцедес, но не по нормалния начин, а с крака.

Следващото безумие, което се вижда на видеото е как приятелят му се е покатерил на капака отгоре и се вози, вероятно защото само управление с крак не е достатъчно екстремно за Тотев и компанията му.

Младежите се определят като „Спайдърмен без костюм”, без да осъзнават, че той е супергерой, който работи за закона, а не за неговото нарушаване.

Два часа по-късно Георги Тотев отново решава да се похвали с бързия си Мерцедес, като публикува още един клип, на който се вижда как шпори с 220км/ч по магистралата, предвид ограничението, което е 140км/ч.

Възмутен от изгледаното видео гражданин призовава полицията да обърне внимание на такива опасни прояви по пътищата в късните часове на денонощието, за да не се стигне до сериозни инциденти.

„Не толерирам такова безумно поведение. За мен това е опасно и не именно за тези,които го правят, а за много други хора. Писнало ни е на всички от детски забавления!“, добави още той.

Това не е първата такава изява за младежа.

Преди по-малко от месец той се движеше с друг луксозен мерцедес по плажна ивица на Слънчев бряг. Тогава поредното глупаво позиране, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи, а от МВР коментираха, че са започнали проверка, но бяха нужни свидетелски показания на пряк очевидец, за да бъде подведен под наказателна отговорност.

Собственикът на колата очевидно не е бил привикан от органите на реда, защото продължава с безумните изяви и нарушенията на пътя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ