Цяла България говори за него! Машинист на БДЖ спря влак и се превърна в герой

влак

Машинист на БДЖ се превърна в герой за пловдивчани, след като вчера спрял влака, за да помогне на възрастна жена в нужда. Действията му не са останали незабелязани. Пловдивчанинът Димитър Танков видял всичко и го е описал в пост в социалните мрежи.

„Здравейте! Искам да изкажа огромни благодарности към машиниста от БДЖ, който спря влака за да помогне на паднала възрастна жена на перона в района на булевард „Копривщица 10“. Помогна ѝ да се изправи на крака и да продължи по пътя си. За всички, които ще ме попитат „Защо не и помогна ти“ ще отговоря така: Чух че влака спира, и излязох на терасата да видя какво се случва. Видях предницата на спрян локомотив „Шкода“. На около 10 метра пред локомотива, на перона лежеше възрастна жена. Машиниста на локомотива слезе и помогна на жената да се изправи. Това е! Още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ към машиниста от БДЖ!“, пише Танков, цитиран от marica.bg.

Случката се превърна в най-обсъжданата в социалните мрежи. Всички му се възхищават и го наричат „голям човек“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ