БСП: Не ни интересува люспенето в партията на Киро и Асен! Но все пак да се уточнят, че е смешно

7 Dni Bulgaria11.11.2022
корнелия нинова кирил петков

„Продължаваме промяната“ да се уточнят кой какво мисли, защото Кирил Петков говори едно, а Асен Василев – друго“. Това коментира за Tribune.bg народният представител от БСП Христо Проданов във връзка с позицията на лидера на ПП Асен Василев, че социалистите не са потенциален партньор на „Промяната“.

Василев бе категоричен, че връщането на хартиената бюлетина, което левицата поиска и гласува на първо четене, е начин да се върне статуквото на власт.

„Недоумявам как в рамките на 47-то Народно събрание, когато бяхме коалиционни партньори, предложихме същото /връщането на хартиената бюлетина б.р./ Тогава това не беше пречка, а сега е. И на въпрос Василев отговаря, че с ГЕРБ са по-близки, а с БСП – не са, защото подкрепяме хартиената бюлетина. Но нали и ГЕРБ я подкрепя. Така че да си уточнят тезите“, посъветва колегите си от „Промяната“ социалистът.

Относно люспенето на ПП около лидерите си – Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, Проданов бе лаконичен, че „изобщо не го интересуват групите в ПП“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ