Бареков завря Венелин Петков в кучия г.з! Разкри какво е правил с журналистките в bTV

7 Dni Bulgaria11.11.2022
30

Само 5-6 пъти за цели 5 години репортерките на Бтв намериха повод от Брюксел и Страсбург за интервюта по разни теми в качеството ми на български представител в Европейския парламент и всичките пъти нищо не беше излъчено, нито секунда, в ефира на телевизията, която създадох. Нито едно мнение от мен не се чу с изключение на 2 минутния жалък опит за изпит по английски от госпожа Жени Баджакова, който ми беше поръчково подготвен в бившето ми студио. Каква перверзия, родена в отмъстително съзнание, нали?…. Липса на уважение не само към мен, но и към четвърт милион зрители и избиратели.

За сметка на това примерно всеки ден Джамбазки, когото вкарах евродепутат, киснеше в ефира им заедно с други анонимници в Брюксел.

Накрая една колежка от нюзрума изплю камъчето и ми разказа възмутена, че лично шефът им Венелин Петков, мой бивш колега от зората на Бтв, издал устна заповед да не бъда отразяван по никакъв повод. Даже, когато случайно се оказах единствен свидетел на атентатите на Коледния пазар в Страсбург през 2018. Смятайте какво леке е!

Изцяло свързан с бизнес кръга „Капитал“ на Прокопиев, изцяло превърнал нюзрума на моята телевизия в тв курник. Венелин търгува с влияние и принизи новините в рупор на олигархичен кръг от властта. Олицетворението на слугинажа, готово да бъде подметка на всяка власт заради едната тлъста заплата (5 цифрова), сега се опитва да хвърли вината с огромно закъснение другиму. Целият нюзрум на Бтв е доверявал що за стока е като ръководител себичният Венелин Петков, който еднолично е шарил всекидневно с червен химикал върху реда на новините, темите и гостите в блока в разрез с всякаква работна етика и журналистически стандарти.

Е, драги Венелине, къде ти беше достойнството да хвърлиш оставка, след като твърдиш, че е имало политически натиск?! Или си бил ОК с него, докато чуждестранните ти шефове не те изхвърлиха заради многобройни сигнали срещу теб за търговия с влияние и сринат рейтинг на новините и сутрешния блок. Тарикат мъж не писка, още повече след цели няколко години, когато си се провалил и като журналист и като мениджър.

Не бива журналист да си наляга парцалите по какъвто и да е повод при наличие на външно вмешателство и корупция, а сега огладнелият егоцентрик Венелин пищи, че е правил това дълги години под натиск в името на парите и властта. Какво саморазобличение! Каква ирония! Истинско цвете от градината на „умнокрасивитета“, който три пъти връща ГЕРБ на власт, три пъти слушка и папка, папка и слушка, три пъти плюе там, където папка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ