Нинова вярно е в критическата! Каза глупост в парламента, министър веднага й смъкна гащите

7 Dni Bulgaria11.11.2022
корнелия нинова

„Нинова винаги ме кара да се усмихвам”, така служебният министър на икономиката коментира днешното изказване на Корнелия Нинова от трибуната в НС, че имало раздути щатове, че имало високи заплати в бордове. „Знаете ли, че в Министерството на икономиката и индустрията се увеличават бордовете на държавните предприятия? „Държавната консолидационна компания“ – от 4 на 7, „Ел Би Булгарикум“ – от 3 на 5, „Монтажи“ – от 3 на 5”, заяви Нинова като добави, че в държавното предприятие „Ел Би Булгарикум” в производствената база в София работят 20 души, в администрацията в момента работят 19.  „В момента назначавате нови 16 в администрацията. 35 администратори управляват 20 работници в производствената база”, заяви соцлидерката.

„Реалностите са други. По време на моят мандат е назначен един човек, а в нейния – 10. Цялата администрация са 17 човека. С документи мога да го докажа”, каза пред Нова нюз министър Никола Стоянов. Министърът обясни, че Нинова е назначила ново ръководство на компанията без конкурс

„5 дни след като аз встъпих в длъжност е била назначена ПР-ката на Нинова на два пъти по-висока заплата от средната. Не съм я махнал жената”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ