ШОК! Служебният министър на икономиката: Нинова ме кара да се усмихвам! Реалностите са други

корнелия нинова

„Нинова винаги ме кара да се усмихвам”, така служебният министър на икономиката коментира вчерашното изказване на Корнелия Нинова от трибуната в НС, че имало раздути щатове, че имало високи заплати в бордове. „Знаете ли, че в Министерството на икономиката и индустрията се увеличават бордовете на държавните предприятия? „Държавната консолидационна компания“ – от 4 на 7, „Ел Би Булгарикум“ – от 3 на 5, „Монтажи“ – от 3 на 5”, заяви Нинова като добави, че в държавното предприятие „Ел Би Булгарикум” в производствената база в София работят 20 души, в администрацията в момента работят 19. „В момента назначавате нови 16 в администрацията. 35 администратори управляват 20 работници в производствената база”, заяви соцлидерката.

„Реалностите са други. По време на моят мандат е назначен един човек, а в нейния – 10. Цялата администрация са 17 човека. С документи мога да го докажа”, каза пред Нова нюз министър Никола Стоянов. Министърът обясни, че Нинова е назначила ново ръководство на компанията без конкурс

„5 дни след като аз встъпих в длъжност е била назначена ПР-ката на Нинова на два пъти по-висока заплата от средната. Не съм я махнал жената”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ