Милионерката Мирослава заряза богат мъж, палат с басейн и охолен живот, заради „Игри на волята“

7 Dni Bulgaria12.11.2022
49
Голямо имение, частен басейн, личен фитнес, последен модел автомобил в гаража. И богат съпруг-мечта, който угажда на всичките й капризи. Всеки би си помислил, че подобен тип жена никога не би напуснала комфорта на подредения си луксозен живот. Мирослава обаче притежава всичко, изброено по-горе и въпреки това оставя мечтания живот, за да се впусне в екстремното приключение „Игри на волята: България“.
 
Мирослава

 

Този сезон, жените в състезанието имат страхотна физическа подготовка, а досегашният капитан на Непобедими е поредното потвърждение на този факт.


Когато за пръв път племето й попадна на Дивата река, всички очакваха от нея да се цупи и глези, да мрънка, че спи на земята и няма никаква храна. Но, не!

Мирослава вероятно бе единствената от племето, която нито за миг не се оплака от суровите условия и глада.

Сигурно защото знае 2 и 200, както самата тъмнокоса красавица разказа за себе си във визитката за предаването.
 

Мирослава

 

Животът на Мира не винаги е бил толкова розов и охолен. 35-годишната снаха на крупни земеделци е родом от Златоград в Родопите, където като дете е хранила животните и се е занимавала със селска работа. В последствие Мирослава решава, че трябва да учи, за да сполучи. Решението оправдава очакванията й и след като завършва университет, тя започва работа в държавна институция, където среща съпруга си.


Това преобръща живота й – Мира не скри от зрителите, че днес живее като истинска принцеса, но дори от профила й в социалните мрежи лъха скромност. Няма нито маркови дрехи, нито скъпи почивки или излишна демонстрация на охолство. Дори напротив – Мирослава публикува основно семейни снимки с мъжа и децата им, а също така по всичко си личи и, че е запалена кулинарка. Е, тук там се прокрадва и някоя яхта, но е по-скоро за цвят.

Участничката в „Игри на волята“ редовно радва феновете си домашни рецепти, които изглеждат доста апетитно.

Ако ви се струва, че Мирослава е във физическа форма, в която ще видите много малко майки на две деца, не грешите. Участничката е редовна в тренировките във фитнеса и самият факт, че сама се е подготвяла за „Игри на волята“ е повече от красноречив.
 

Мирослава

 

Тя с лекота (и отново без да се оплаква) се включва във всички изпитания и битки, през които преминават племената. При това не рядко се изправя срещу олимпийски шампиони.


„Искам когато синовете ми пораснат, да търсят такъв тип жени – силни и достойни“, сподели красавицата след една от битките и разказа, че за нея е важно да бъде пример за децата си. Което само доказва, че ценностите й надхвърлят това да бъде просто послушна съпруга на богаташ.


Истината е, че родопчанката има изключително ефирно присъствие и макар не винаги да е на гребена на вълната, Мирослава стои изключително твърдо. И няма да е изненада ако тя се очертае сред фаворитите за победа.

Защото има желязна воля. Нали именно на нея са посветени „Игри на волята“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ