Грозно! Румен Радев цъфна в Перник да си прави пиар на гърба на изчезналия Александър

7 Dni Bulgaria13.11.2022
61

Трета нощ продължават тези спасителни и издирвателни работи. Работи се по всички версии. Надявам се това мащабно издирване да даде резултат. Хуманността на едно общество си личи по отношението към децата, към възрастните. Мащабна, неизвестна досега операция по издирване. Това заяви Румен Радев, който цъфна в Перник с мастита охрана, където се издирва 12-годишният Александър.

„Всеки един живот, особено на дете, е важен. Благодаря на всички хора, включили се в издирването. Надявам се да даде резултат, ще продължим, докато даде наистина резултат”, допълни той.

„Във всички направления към момента няма водеща версия, но продължава издирвателната дейност. Към момента това, което споделят органите на МВР, няма нужда армията да се включва в търсенето. Взети са всички мерки, включително с техника”, каза още Радев.

„Нека помислим и за децата със специални потребности да използват устройва, които да се носят по дрехите, на ръката, за да може това да решава подобни проблеми”, допълни той.

Според полицията се получават множество сигнали и при най-малкото съмнение, че някой е видял детето. Вчера е имало 16 сигнала, а онзи ден 12. Средно около 300 души са на терен и извършват издирвателна дейност. Периметърът на търсене е вече 20 км от мястото на изчезване на детето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ