Какво му готвят на Маги Халваджиян!? Уплашен, арменецът тръгна с охрана

Магърдич Халваджиян
Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян, взе пример от своя приятел Слави Трифонов и тръгна с охрана. Репортери на „Уикенд” забелязаха, че арменецът води своя гард навсякъде. Двамата се движат в комплект дори по купони и културни събития, включително в театъра и на концерти. 

Дребничкият продуцент напоследък е по-често засичан с охраната си отколкото с жена си Кремена Халваджиян. Гардът, когото е наел, е поне с глава и половина по-висок от Маги и външният му вид е като образец за хората с подобна професия – буквално е огромен. В същото време обаче няма вид на човек, от когото да се изплашиш – изглежда сговорчив и добродушен. Според слуховете, той е личен охранител на продуцента и няма ангажименти към никой друг от семейството. Жена му, синът му, снахата и внучетата не ползвали охрана.

Репортери на „Уикенд” забелязаха наскоро арменеца и гарда му заедно на културно събитие в една от популярните зали в София. Халваджиян пристигна без жена си Кремена, само с охранителя си, който не изглеждаше заинтригуван от това, което става на сцената. Явно беше дошъл по работа, а не заради личен интерес.

От какво се страхува Маги Халваджиян, за да се движи с охрана? Досега продуцентът не се е оплакал, че е получавал заплахи, но е обяснимо, ако има опасения, че може да го нападнат, ограбят или отвлекат за откуп. В недалечното минало в България имаше достатъчно случаи на отвличания, за да стреснат хората с възможности и да ги накарат да си потърсят охрана. Като популярен човек е логично продуцентът да се опасява, че може да го нападнат, особено ако ходи по улиците късно вечер. Гардът, освен да охранява шефа си, изпълнява и функциите на негов шофьор. В чужбина обаче арменецът ходел без охрана. Там бил спокоен, че не го познават и едва ли някой ще го притеснява, а и избирал проверени места, където е слабо вероятно да го нападнат и ограбят. За сметка на това обаче най-често е с жена си и голяма част от родата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ