Хиляди възрастни реват и искат възмездие: Мафията им дере кожата, благодарение на Киро и Асен

7 Dni Bulgaria15.11.2022
74

От Фейсбук профила на Младен Маринов

Брутална политическа наглост и нахалство демонстрира днес Продължаващата Подмяна. Тези, които създадоха хаоса и кризата с дървата и пелетите за отопление, сега искат да правят парламентарна комисия за решаване на проблема. Тези, които направиха от дървата луксозна стока, сега щели да им намаляват цените.

Още от лятото предупреждавам, че правителството на Кирил Петков и Асен Василев ще остави населението в моя избирателен район – Софийска област, а и в цялата страна, без евтино отопление за зимата.

Цените на кубика скочиха до непосилните 160-200 лева, а на пелетите – до 1000-1200 лева за тон, докато възрастните хора ме посрещаха по време на предизборната кампания със сълзи в очите и молби за помощ. Те останаха излъгани от правителството на Петков и Василев, което през февруари им обеща откриването на държавни складове, които да продават дърва на поносими цени.

Не знам „променливите“ какво са откривали, но аз не открих нито един такъв склад на територията на Софийска област. Там, където успяхме да помогнем на местните хора, го направихме благодарение на кметовете от ГЕРБ и общинските горски предприятия. В същото време с безотговорните си действия ПП – Правителството на Подмяната, развърза ръцете на дървената мафия и спекулантите да налагат непосилни за възрастните хора цени на дървата и пелетите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ