Генерал Гном си намери майстора! Тя го навря в мадуровка и направи пенсионера за смях

7 Dni Bulgaria17.11.2022
payimage-512636

Депутатите на “Продължаваме промяната” напуснаха пленарната зала на парламента, заради гласуването за връщане на хартиената бюлетина. И какво им пречи българският избирател да избира как да гласува? Това не е ли ачик-ачик признание, че разчитат на машините за успех на изборите?! Защо е тази истерия?, пита култовата журналистка Соня Колтуклиева.

Изборите се подготвят и контролират от служебния кабинет на президента Румен Радев – политическият баща на Кирил Петков и Асен Василев, не от ГЕРБ, не от ДПС, не от никого от опозицията. Сегашният вътрешен министър Иван Демерджиев беше заместник-министър на правосъдието при министър Надежда Йорданова, в кабинета “Петков”. Вече нямат ли му доверие?! Съмняват се в професионалната му коректност ли? Ама недейте така!

Бандата на Кирил и Асен плаши с улични размирици! Не ви ли е срам, бе?! Всеки път, щом не е на вашето, ще разбунвате държавата ли? Хулигани.

Атанас Атанасов, ДСБ, на съвместна трибунка на ПП и ДБ: Миналите избори ги купиха, другите ще ги откраднат. Е, как така?! Нали благодарение на мадуровките това бяха най-честните избори в България. Ама помнете какво сте казвали, де!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ