СКАНДАЛНО! ДПС разкриха каква скандална оферта получили от Киро: Искат да скрият изборите

дпс

Панаирът, който разиграват „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, започна още в първия ден на Народното събрание. Това каза от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев.

Според тях панаирът се нарича Изборен кодекс. А още в първия ден започна панаир с избора на председател парламента и започнаха оферти, че ще подпомогнат избора на председател, ако не подкрепим предложените от БСП промени в Изборния кодекс. Тази оферта получих лично от Кирил Петков, обяви Цонев.

Защо на ПП им е толкова важно Изборният кодекс да не бъде пипан? Машините и хартията и досега бяха в Изборния кодекс при определени обстоятелства. Ние винаги сме предлагали 100% машинно гласуваме по примера на американската демокрация, а не по примера на диктатурите в някои страни. Точно на Разпети петък – когато според християните и птичките спират да пеят от тъга и мъка, точно на този ден беше решено 100% гласуване с машините на венецуелския президент Мадуро. Насочиха изборите към венецуелската демокрация, а не към американската демокрация. Ние предложихме да бъде със сканиращи машини, по американски модел, посочи зам.-председателят на ПГ на ДПС.

Искат да скрият изборите от българските граждани. Няма да могат, защото обществото не може да бъде лъгано, нарушаването на законите трябва да спре. Българското общество очаква да има правителство и да започнем да решаваме кризите. А решаването на всички кризи започва от решаването на майката на всички кризи – политическата криза. Да виждате опит за решаване на политическата криза с излизането на ПП и ДБ от парламента? Трябва да направим това, за което са ни пратили българските граждани – да съставим кабинет и да започнем да решаваме проблемите на българските граждани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ