Ексклузивно! Мъри каза истината за Сираков и спонсорите. Има ли скандал в Левски?

наско сираков мъри стоилов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди двубоя с Вихрен. Както е известно, двата тима се изправят в среща от 1/16- финалите за Купата на България. Двубоят е в Сандански.

„След като миналата година спечелихме Купата е нормално и сега да искаме. След като изоставаме от лидерите в първенството, е нормално да искаме да пробием в Европа през Купата“.

„Виждам амбиция в играчите, виждам опит за промяна, но ни се получаваше, не ни достигаше достатъчно амбиция и желание, а и спортното щастие ни бягаше. Не е нормално Левски дълъг период от време да не може да победи, който и да е противник в България. Трябва да намерим амбиция и характер и да спечелим мача“.

„За ротации няма възможност, защото ще пътиваме малко футболисти. Има някои футболисти, които няма да ги рискуваме. Няма да можем да запълним резервите. Тези хора трябва да изнесат мача. Михайлов ще пази, аз си го казах преди още. Все още има проблеми с Бари, Илиян Стефанов, а и националите ги няма. Сами си направете сметка колко души ги няма“.

„Каквото имаше да обявяваме, сме го казали. Факт е, че и аз, и Ивков искаме да се управлява по най- добрия начин клуба. Има някакви спорове и недоразумения, които ще изчистим. Нямам никакви проблеми и със спонсори, и с когото и да е, но трябва да се изчистят недоразумения и спорове, защото когато ги има, си тъжен. Откъм плащане на пари и заплати нямаме проблеми, всички си получават всичко редовно“, заяви Мъри.

„Нямам проблеми с никого. Нямам проблеми със Сираков. Толкова години работим заедно и нямаме проблеми, сега ли да имаме? Нямаме никаквО разминаване с него. Обидно ми е, че коментирам тази тема. Като финансиране всичко е наред, никой от нас не е казал, че не е получено нещо“.

„Има дребни неща в начина на управление, които трябва да се изчистят, но всичко друго е да се търси Допълнително интрига. Но тези проблеми не се отразяват на резултатите ни, на мен това не може да ми е оправдание. Платените служители сме за това, за да защитаваме интереса на Левски. Всички искаме да знаем истината и я казваме. Готови сме за всякакви разговори и крайности. Когато знаеш истината, тя е на твоя страна и всичко е наред“, Добави Стоилов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ