Деси Атанасова премаза Киро и компания: Има нови документи по Джемкорп, затова напускат НС

десислава атанасова

„От два дни някаква истерия броди из кулоарите на парламента, организира протести, блокира медии. Причината е във вълшебната флашка. Повече ме вълнува защо през тези два дни нямаше дебати по важните проблеми, които вълнуват хората“, каза в ефира на БНТ председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова по повод протестите срещу хартиената бюлетина.

„Не си говорим за това, че хората нямат дърва, а за протеста на Кирил Петков и Христо Иванов. Това е абсолютно несериозно. Те искат да няма стабилност, нищо да не работи. Тази истерия е чудовищна. Има нови документи по „Джемкорп“ – ето затова се напуска парламентът. Не е страшно, че служебното правителство би управлявало още три или шест месеца. Страшното е, че няма да имаме парламент и бюджет“, разгневи се Атанасова. Според нея за първи път имало протест срещу даване на повече права за хората.

„Какво ви се отнема, когато ви се дава възможност за избор. Защо не бяха в зала, когато парламентът разглежда България да е в Шенген. Не са ли евроатлантици. Не гласуват помощите на деца. Не ги интересува тезата за възнагражданението на медиците, за горивата, миграцията, престъпността. В момента имаме служебно правителство и избран парламент, който може да реши дали да решава кризите в обществото, или да се занимава с вълшебната флашка“, уточни Атанасова.

Тя увери, че ГЕРБ няма проблем нито с машините, нито с флашките. „Ние след две години чегъртане спечелихме избори с техните машини, с флашки и с техния Бойко Рашков. Нито ГЕРБ е избирал машините, нито Борисов“, обясни Десислава Атанасова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ