Писател бесен: Патологичният лъжец Киро използва изнудва за машините неразбиращи дечица?!

315884427_835000784282437_5133585894818950575_n

Да бъдат използвани нищо неразбиращи дечица в истерията за силово налагане на машинната диктатура – това е изключително непочтено и морално осъдително.

“Честни и свободни” ли са тези избори, в които силово няколкостотин човека налагат диктатура на машините – и то машини “мадуровки и нищо друго! – на цялото общество?!
“Честни и почтени” ли са тези избори, в които един доказан нарушител на Конституцията и патологичен лъжец изнудва цялата страна пред очите на целия свят?!

Самият г-н Кирил Петков прилича на изпаднало в умопомрачение дете, което се тръшка на улицата, за да предизвика съжаление в минувачите и неудобство в родителите си – само за да стане на неговото, каквото и да означава това.
Такъв рекет не трябва да се допуска дори да желае нещо добро за себе си, а в случая той желае зло за всички – включително и за себе си: защото умопомрачението не се лекува с власт, а се лекува с диета от власт.
И на другия митинг докарайте на площада Грета Тунберг да гледа злобно с присвити очи и стиснати устни, а после да се разплаче в свято безсилие заради лошите възрастни, добиващи гориво за самолетите, включително и за самолета, с който е пристигнала в България.

Ето това е еманацията на глобалната лудост.
Местните представители на глобалното безумие – каквито видимо са ПП и ДБ – трябва да бъдат държани далеч от механизмите на властта, за да не разрушат и да не съсипят държавата напълно!
Защото тяхната цел е разрушение на държавата и превръщането й в брюкселски бантустан.

От Фейсбук профила на писателя Александър Урумов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ