Мрежата прегря! Лена Бориславова зае бойна поза. ,,Вдъхнови“ фенове за обсада, всички й се смеят (СНИМКА)

лена бориславова

Макар и да се отказа от място в парламента, Лена Бориславова продължава да надъхва „Продължаваме промяната” за всички акции на Кирил Петков. Ден, след като двамата бяха изловени преди протеста на ПП, да си шушнат на ухо в столична баничарница, Лена промени профилната си снимка във Фейсбук. Зае бойна поза, сложи надпис: „Не искам да решават вместо мен” и написа: Защото аз пък нямам “зор” да ме управлява пак ГЕРБ…

Под поста и фенът Dimitar Stoykov светкавично написа: „За съжаление рамката на профилните ни снимки не променя нищо! Трябваше вече да сме обсадили парламента и докато не върнат машинното и не въведат и електронното гласуване, да не ги пускаме да си тръгнат. Но за това трябва ГО, но то се прави от граждани, за съжаление в България не останаха такива! Да закриваме всичко.”.

Ден по-рано Лена се подигра на БСП, пускайки снимка, на която написа: „Възрастните хора” и като пастор се загрижи за душите на ГЕРБ и социалистите. „А пък ГЕРБ била “реформаторска сила” според Томи… мда … така реформираха изборния кодекс, че чак себе си изненадаха!

Страхът е лош учител, уважаеми дами и господа – кара ви да правите неща не по съвест и убеждение, а за да спасите кожата и имането. Но кой ще спаси душата ви?”, попита Лена. Не стана ясно обаче гальовното Томи за Томислав Дончев от ГЕРБ ли е…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ