Партията на Киро напълни гащите след заплахата на Карадайъ! Минчев аха да ревне в ефир

никола минчев кирил петков

Тази седмица ще бъдем в пленарната зала и ще предложим временна комисия за изборните правила, които да се обсъдят широко. Това заяви Никола Минчев от „Продължаваме промяната“ в ефира на bTV.

В знак на протест от партията напуснаха пленарната зала в петък и излязоха на протест. Според Минчев той показал именно общественото недоволство към връщането на хартиената бюлетина.

И видя недоволство от изборните резултати на последните избори в желанието на ГЕРБ, ДПС и БСП да върнат бюлетините като опция за гласуване.

По думите му недоверието към хартиените бюлетини е заради недействителните такива, а най-лесният начин да бъде намален вота на опонента е именно да бъдат направени недействителни част от бюлетините за него.

Дори при добронамерено поведение се получават грешки, посочи Минчев, като разказа, че е бил и застъпник на „Демократична България“ през 2019 г.

Като заплаха за демокрацията – така Минчев коментира думите на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, че срещу 2 хилядите привърженици на ДБ и ПП, ДПС може да изкара на улицата 20 хил. души, които да блокират страната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ