Нинова прати пудела си да джафка в БНТ: Някакви другари пъшкат, че Корнелия е злодей

payimage-513676

БСП никога не е била партия, в която има едно мнение, това е прелестта на БСП като партия. Нормално е да има различни мнения. Ненормално е обаче, че от няколко години всички спорове са изнесени по медиите. Това заяви Александър Симов от БСП в студиото на БНТ.

По думите му това е довело до падане на резултатите на левицата. Симов каза още, че конгресът на БСП ще бъде през февруари, а не както искат някои членове – още преди Нова година. Тогава ще решаваме споровете помежду си, изтъкна Симов.

„Проблемите са много, натрупали са се с годините, ще се допитаме до структурите. Цялото това бързане, на всяка цена, това запотено пъшкане по телевизионните студиа, дайте да си го кажем – идеята е да махнем Корнелия Нинова, защото, видите ли, тя е основният злодей. Аз не смятам така“, изтъкна той. Според него БСП от години готви мощен социален пакет и една партия трябва да направи всичко възможно да реализира своите идеи, иначе се обезсмисля.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ