Разпънаха Руди Гела на кръст: Епилиран комплексар, защо плашиш със записи Илиана Раева!?

радостин василев

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Епилираният женомразец Радостин Василев отново е в брутална акция – този път срещу Илиана Раева, Весела Лечева и Корнелия Нинова. Като някой недодялан неврастеничен гамѐн, не може аргументирано да изяснява спорни теми, не умее спокойно да дискутира – той знае само да обижда и да заплашва.

На улицата ли е израснал; мачкан и подтискан ли е; страх от изоставяне ли е развил или е с болезнено наранено мъжко его, та е така агресивен?! Все пак е от град Плевен, а не от някоя дива паланка насред гората – може ли да е толкова невъзпитан?!

Ту е истерично превъзбуден, ту е смазващо подтиснат и отчаян. Полярни състояния – интересно, на какво ли се дължат?!

Радостин Василев предупреждава Илиана Раева, че има аудио и видео-записи с нея. А тя била ли е известѐна, че разговорите се записват? Не знам. Едва ли.

Това е чиста проба рекет. Както се изразяваше един олигарх: „страхуване“. И се наказва от закона!

Радостин Василев отклонява поканите за среща на Татяна Дончева, през лятото на 2021 г., няколко пъти – нарочно, докато я примами в кантората си на приземен етаж, в жилищна сграда в Студентския град, за да я запише – аудио и видео. Той самият ми разказа това и се похвали, че е предал записите в спец-прокуратурата. Случаят стана популярен като „скандалът 500К“.

На 9 септември, в студиото на Сашо Диков, Радостин Василев обяви, че е записвал наши лични разговори по телефона, в които споделям случки и коментари за Бойко Борисов, Владислав Горанов, Делян Пеевски и Сотир Цацаров от времето, когато цялата държава беше изправена срещу мен, заради журналистическата ми работа.

Каква е тази перверзия? Какъв е този порив тайно да записва разговори  – рефлекси на изнудвач ли притежава или е замаскиран подлец?

Това за психиатър ли е или за прокурор?

Като юрист, Радостин Василев би трябвало да знае, че тайните записи са противозаконни.

Радостин Василев заплашва мен, Христинка Иванова, Весела Лечева, Илиана Раева, собствениците на спортен комплекс „Диана“; нарича страхливци тези, които не предадоха „Има такъв народ“ – например, Иван Янчев, комуто обяснѝ, че ще го уволнѝ като областен управител на Плевен и Кирил Петков го сто̀ри през юни; написал е смс „страхливец“ на Андрей Михайлов, понеже не се е отцепил от ПГ на ИТН; обяви по Нова телевизия, че сред събралите се на сбирка на ИТН в Плевен има „проститутки“, а във Фейсбук написа, че ги предлагат Тошко и Слави; по медиите определя бившите си колеги като “политически терористи”; нарече Корнелия Нинова, на която чинно се подмазваше и търсеше подкрепата й да стане министър – „маша на ГЕРБ и ДПС“.

Неблагодарникът е притичал при Ива Митева с молба да напише смс на Слави, та да го номинира за премиер; пред мен твърдеше, че тя е най-достойната за кандидат-президент на ИТН, а вече не спира да сипе ху̀ли по нея. Натискаше се да се отърква о̀ президента Радев, но после обясни по БТВ, че е двуличник. Сега се умилква на Асен Василев, за когото ми написа: „България няма да приеме за премиер педер@ст” (впрочем, твърдеше, че е гей и отцепникът Кирил Симеонов). Сега се мазни на Даниел Лорер, когото плюеше като „търговец на кожи“, „нагъл и прост“, даже се изхвърляше, че ще му иска оставката, защото назначи веднага в министерството си Христина Грозева, която той уволни.

Болен ли е? Или е обществено опасен? Или и двете?

Докато беше министър, след негов сигнал, 8 униформени от ГДБОП нахлуха в дома на журналиста Цветан Фиков на 25 юли и го арестуваха, заради пост във Фейсбук с текст: „Радостин Василев, само ще ти кажа! Не пипай Стадион „Септември“, че ще ти оскубя косъм по косъм гелосаната тиква!“ (поводът: изгонването на тенис-клуб за деца). Месец преди ареста, Радостин Василев е изпратил заплашителен смс до брата на журналиста – Валери Фиков, с когото са съученици от гимназията в Плевен: „Брат ти нещо не ми е фен. Той ще сбърка много тежко“.

Радостин Василев написа два мръснишки поста срещу мен във Фейсбук през септември, закани се да ще ме унищожи и “занулѝ”, вбесен от моите разкрития за зулумите му като министър на младежта и спорта. Оказа се, освен това, че е обещал на „Продължаваме промяната“ да ме елиминира като най-критично пишещата за тях журналистка. Смешник!

Обиденият на много медии спор(т)ен министър през миналата година ми обясни, че е дал на Бойко Рашков списък с шестима журналисти за “респектиране”; в чат на месинджъра се закани да набие Русислав Димитров, издателя на сайта “Народ”. Обясних му, че това е безумие!

Радостин Василев е изпратил полицаи в ресторант “101” да махнат от мъжката тоалетна снимките му с надпис: „The real owner“, сложени там, заради арогантното му нахлуване в заведението на 29 март, с крясъци: „Аз съм министърът, аз съм истинският собственик!“ (понеже е обект под наем по договор с Национална спортна база).

Радостин Василев се изрепчи, че ще извърши граждански арест на бившия министър Красен Кралев; онзи ден написа, че вече трябвало да са в затвора бившите министри Делян Добрев и Теменужка Петкова, нарича Бойко Борисов престъпник; обясняваше, че Кирил Петков е извършил престъпление с попълване на декларация с невярно съдържание, за което се полагат 3 години затвор…

Кой е той, че да раздава присъди?! Той самият трябва да отговаря как така по негово време са подписвани договори, частните контрагенти на които, сега връщат парите – 3 милиона лева, според министър Весела Лечева? Чий е джипът Мерцедес 400, който кара като министър и депутат, без да го е обявил в декларацията си пред КПКОНПИ? По какви критерии назначи за изпълнителни директори на БСТ и НСБ приятелите си от детинство Александър Тодоров и Венцислав Петков, известни от голите им съвместни снимки? Защо е уредил бившия си пиар в ММС и сегашен неотлъчен компаньон Кирил Веселински с 14 400 лева от държавната лотария, а на приятеля си Крум Савов е осигурил договор за 24 000 лева? А стотиците хиляди левове за кантората на Лена Бориславова и кантората на приятеля му Велислав Йонев – защо са давани?  Публично заклеймява ДПС, а пък се хвали, че е адвокат на ФК “Арда” на милионера Фуат Гювен, благодетел на ДПС.

Този самозван “борец срещу мафията”, бълнуващ да стане вътрешен министър; този използвач на държавата за лични цели … засега е недосегаем, защото има депутатски имунитет. Какво ли ще прави без него?! Впрочем, Радостин Василев е разследван от Софийска градска прокуратура и КПКОНПИ по сигнали на фирма “Диана фуудс”, Христинка Иванова, ИТН-Плевен.

… Петко Петков ми сподели, че се страхува Радостин Василев да не е записвал разговорите със сина му, докато е бил премиер, провеждани в собствения му апартамент. Той ми разказа как един ден заварил Кирил и Радостин в лабораторията им в биологическия факултет; попитал възмутено: аз шизофренично видение ли имам, ти не си ли същият, който искаше да вкара сина ми в затвора, сега защо си тук? На това Руди отговорил: Да, аз съм и съм много луд!

No comment.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ