ФУРИЯ! Нинова бясна, захапа гласа на Радев: Пред война ли сме?! Какви са тия изказвания?

корнелия нинова

„Вчера говорителят на служебния кабинет на президента Радев – Антон Кутев, заяви: Преди война трябва да се купуват оръжия, а не да се дават социални помощи.

Със социални помощи война не се печели. Пред война ли сме? Какви са тези безумни изказвания?“, заяви в Хасково лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща със социалисти и граждани, предава БЛИЦ.

На срещата присъстваха председателят на БСП Хасково – Камен Тодоров, народният представител от областта Смиляна Нинова, организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов и депутатът от левицата Деян Дечев.

„Елате да чуете хората. Никой не иска да се харчат пари сега за самолети. Трябва всеки свободен лев да се инвестира в хората и в българската икономика. Трябва да се подпомогнат семействата, младите, децата, работниците“, подчерта Нинова.

„Искаме безплатни лекарства и учебници за деца за 180 млн. лв., майчинство и минимална заплата от 850 лв., държавата да подкрепи енергийно бедните и пенсионерите“, каза още лидерът на БСП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ