Горещо! Нинова с нова атака срещу ГЕРБ: Искат оставките на Порожанов и Радев!

37991251_2169903039955305_8771214660369121280_n

Освен папи, се надявам се някой ден да го погали някой прокурор по главата Борисов“, заяви Нинова в постоянния си агресивен тон. Повод за това са отново евтанизираните кози в Странджа.

Два месеца след началото на проблема няма умряло животно от чума. Единствените умрели са убитите животни. Когато казахме, че няма доказателства за чума, вие ме попитахте кой ще понесе отговорността и аз ви отговорих “аз поемам отговорността”. В политиката това означава, че си отиваш. Сега кой ще поеме отговорността и кой ще си ходи, попита Нинова.

Тя припомни, че днес земеделският министър Порожанов се е опитал да прехвърли всичката отговорност върху директора на агенцията. Просто трябва да се спре с този цирк, лаза лидерът на БСП. По думите ѝ трима души трябва да си ходят – министрите Радев и Порожанов и премиерът Бойко Борисов. Те трябва да поемат отговорност, каза Нинова.

Според Нинова умъртвяването не е било необходимо, въпреки, че земеделския министър категорично заяви, че чума е имало.

Нинова се закани, че отива в Ямбол и организира всеки от собстниците на умъртвени животни да подаде искове.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ