Кръв оплиска пътя! Зверска катастрофа в Пловдив, има трима ранени. Шофьори са в капан

катастрофа

Катастрофа затапи Околовръстното на Пловдив. Инцидентът е станал малко след 14 часа в посока Първенец. На място са пристигнали полиция и линейка.

Не е ясно дали има сериозно пострадали и какво е състоянието им. Шофьори сигнализират, че преминаването в района на мелето е изключително трудно. Образува се задръстване, което пили нервите на всички, седнали зад волана.

„Голяма тапа от Кукленско, в посока Първенец. Истинска лудница“, пише в социалните мрежи един шофьорите, попаднали в задръстването.

От полицията съобщиха за „Марица“, че в резултат на катастрофата са пострадали три жени. По предварителни данни лек автомобил „Фолксваген” предприел изпреварване и навлязъл в насрещната лента. Последвал страничен сблъсък с джип „БМВ” и челен – с движещ се зад него лек автомобил „ДЕУ”. За лекарски прегледи са транспортирани шофьорката на първата кола и други две жени, придвижвали се с третия автомобил.

На местопроизшествието се извършва оглед от полицейски служители. До приключването му движението е затруднено, допълниха от полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ