Ексклузивно! Разкриха за колко пари бандитът, превозвал бежанци, е прегазил полицая до Казичене

полиция

Шофьорът, който блъсна полицейски бус, а служител на реда е в критично състояние, е щял да получи 12 хиляди евро за превоза на нелегалните мигранти, предава Нова тв.

Стана ясно какъв бандит е карал буса с мигранти, който се вряза в полицаи. Водачът на буса, който се вряза в микробус на жандармерията по-рано днес, е криминално проявен и то с множество криминални регистрации.

По оперативна информация, на шофьорите им е разпоредено да не се подчиняват на полицейски разпореждания и в никакъв случай да не спират. Затова и през ден полицейските гонки с нелегални мигранти по пътищата са факт.

Припомняме, че бусът е с българска регистрация и е превозвал 12 нелегални мигранти. Шофьорът е криминално проявен българин. Нямал и шофьорска книжка.

Инцидентът стана във вторник сутринта, а един полицай е с опасност за живота след сблъсъка. Преследването на буса продължило около 50 км. Една патрулна кола го следвала от тунел „Траянови врата“, а още една тръгнала след него от Ихтиман.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ