Бившата на Слави Трифонов изглежда пагубно след раздялата им! Няма и помен от блясъка и красотата ѝ (СНИМКА)

Слави Трифонов

Бившата изгора на Слави Трифонов – уволнената танцьорка в балет „Магаданс” Мартина Огнянова, буквално не прилича на себе си.

4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен у нас, липсата на луксозния живот, който й осигуряваше Дългия, се е отразила пагубно върху визията й. От блясъка и суетата на кръшната балерина, днес няма и помен, пише „Уикенд“.

Мартина видимо е погрозняла, напълняла е и се е състарила с 10 години. Покрай грижите за мъжа си Николай Колев-Коко, двете им деца и общия им бизнес, варненката нямала никакво време да обърне внимание на външния си вид. Логично, се е позанемарила доста. Докато беше гадже на Слави, Мартина бе в топ форма и предизвикваше завист със стройната си фигура.

Лъскавият празен живот на държанка на един от най-богатите и влиятелни хора в България обаче никак не й липсвал. Днес Мартина се чувствала щастлива с боксьора Коко. Всеки път, когато познати и приятели зачекнели темата за връзката й с Трифонов, Мартина видимо се изнервяла и отрязвала любопитните въпроси с репликата: „Кой Слави?”. После добавяла, че го е изтрила от живота си и сякаш любовта им никога не се е случвала.

Днес драстично напълнялата Мартина и Коко, заради когото варненката окичи с рога Слави,въртят успешен бизнес с био козметика от Мъртво море, на която са дистрибутори. Докато бе част от балет „Магаданс” Мартина отделяше сериозно внимание на външния си вид. След като се задоми и роди две деца,Огнянова спря да се грижи за себе си както по времето, когато танцуваше на малкия екран.

Работих над 10 години в „Шоуто на Слави” и бях в ефир всеки делничен ден, следователно трябваше да съм с тежък телевизионен грим всеки ден. Това е голямо изпитание за всяка кожа и изисква сериозно професионално отношение и ежедневни грижи. Моята кожа, обаче, се оказа изключително чувствителна и непонасяща никаква козметика. Имах възможността да изпробвам продукти за грижа за кожата от цял свят. Кожата ми имаше непоносимост към всички”, обяснява бившата балерина.

След като лично се убедила в качествата на био козметиката от Мъртво море, тя сама се свързала с производителите и получила правата да продава продуктите им в страната. Така Мартина успешно съчетавала майчинството си с новите бизнес начинания.

След като стана ясно, че варненката е заменила популярния водещ и милионер Трифонов с обикновено момче, мнозина не проумяваха с какво я е спечелил татуираният спортист. Освен с физиката и младостта си, Коко привлякъл Мартина най-вече с отношението си към нея. Двамата се запознали преди 4 години, когато бившата балерина се записала на бокс. Колев започвнал да я тренира и още от първия ден между тях прехвръкнали любовни искри. Не след дълго нещата стигнали по-далеч, а измъчвана от гузна съвест, Мартина решила да зареже тренировките.

Коко обаче оставил трогателно послание за нея във фейсбук и успял да я разчувства. Така везната се наклонила завинаги в полза на боксьора. 36-годишният спортист я спечелил с благия си характер и романтична душа – нещо, което както е известно, е чуждо на Слави. Всички знаят за тежкия характер на гологлавия водещ, заради който с Мартина имали диви скандали.

С времето човек разбира тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И разбира, че да е в нечие легло, не означава любов. И започва да разбира, че целувките не са договори. Подаръците не са обещания. След време разбираш, че да бъдеш с някой, поради това, че ти предлага хубаво бъдеще, означава че рано или късно ще искаш да се върнеш към своето минало”, философства романтичният Коко. Няколко дни след романтичното му послание в интернет Мартина напуска Слави и избра да е с него.

Любовта между танцьорката и учиндолеца пламнала още през 2008 г., близо 2 години след като тя е в екипа на шоуто. По това време балерината не изпъквала нито с красота, нито с някакви специални възможности сред останалите момичета от балета. Малко по малко Мартина станала тарторка в танцувалния състав, измествайки по-старите си колежки. Изведнъж започнала да води петзвезден начин на живот. Танцьорката запълвала свободното си време с дълги турове по моловете и почти нямало случай, в който да не се прибере с пълни торби у дома.

6 години Мартина чакала шоуменът да се ожени за нея. Макар че говорел за брак, нежеланието му да се обвърже сериозно, накрая отблъснало танцьорката и тя потърсила щастието другаде.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ