Полякиня натъпка 10 мигранти в колата си и я подкара с 200! Гониха я из половин България

7 Dni Bulgaria23.11.2022
payimage-560458

Поредната гонка на полицията на автомобил, в който се предполага, че превозва мигранти, приключи, съобщи Нова тв, позовавайки се на полицията. Колата е била установена край Драгоман. В нея е имало 10 чужди граждани, а водачът е жена, полски гражданин. Няма пострадали при акцията по залавяне на автомобила.

Поредна гонка по магистрала „Тракия“ е започнала в района на „Траянови врата“ край Ихтиман. Екипите на МВР опитват да спрат лек автомобил, в който се предполага, че има мигранти. Около Вакарел обаче го изпускат и започва преследване. На моменти преследваната кола е вдигала и 200 километра в час.

Колата се отклонява през Нови хан, след което е засечена на северната скоростна тангента. Предполага се, че шофьорът е бягал в посока “Калотина”.

Заради гонката, огромни задръствания се получиха в района на АМ “Тракия” и “Църна маца”. Хората разказват, че периодично движението е било напълно блокирано.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ