И „Възраждане“ побутна Киро и Асен към килиите: „Кажете си! Бандити сте като Иван Костов

7 Dni Bulgaria23.11.2022
payimage-560529

Цончо Ганев пък остро атакува ПП заради отпора им да няма временна комисия за „Джемкорп” и правят всичко да не се случва. Той направи аналогия с края на  управлението на СДС, „когато беше разпродадено и подарено всичко печелившо – „Булбанк”, „Балкан”, „Кремиковци”. Точно в края на мандата Петър Стоянов направи реплика към Костов: „Иване, кажи си!”, визирайки корупцията, обхванала СДС. В тази връзка перефризирам: „Асене и Киро, кажете си!”. За да се знае всичко, което е направено. Вие се опитахте да настигнете Иван Костов, но не се получи. В меморандума с „Джемпкорп“ щяхте набързо да приватизирате цялата енергетика. И затова тая комисия е толкова важна. Но Аен и Кирил пак не са на работното си място – регистрират се и си заминават, отбеляза накрая депутатът от „Възраждане”.
Нека да бъде изслушан и ДАНС

„Г-н Ганев, защо не ги питахте от какво ги е страх?”, намеси  се и Делян Добрев. Тук имаме час драма, дебати, съпротива от страна на ПП срещу комисията.

Защото има какво да крият. Защото в комисията като излязат документите и дойдат службите, ще се видят нелицеприятни неща какво са вършили 2 случайни лица, попаднали на най-високото в държавата, отсече бившият енергиен министър.

Някой им носи един документ, викат журналистите в Гранитна зала и го подписват. И там е заложена цялата енергетика на България. Там дори пише, че Джеморп ще обучава нашите ядрени специалисти. Офшорката ще ни учи на ядрена безопасност.

Всичко е заложено в този меморандум, ядоса се Добрев.

В отговор Искрен Митев пък заяви: „Хвърлихте димката „Джемкорп”, за да разсейвате вниманието. Вместо да говорим, че Борисов не може да състави правителство, вие отклонявате вниманието. Не давате гласност на истинските проблеми – спечелихте изборите и не може да управлявате,  заяви депутатът от ПП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ