Човек на Слави нокаутира Нинова: Започва да става отвратително! Тя е троянска кобила

Станислав Балабанов

„48-ият парламент изглежда по отвратителен начин и ние нямахме място там“. Това заяви бившият депутат от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов, който е водещ на предаването „Студио Хъ“ по „7/8 ТВ“.

Той коментира днешните спорове в парламента относно хартиените бюлетини. „Започва да става отвратително. Купеният вот отново ще надделее над волята на българския избирател.

Хартиената бюлетина ще бъде върната. Нищо, че днес гласуваха само заглавието в законопроекта. Не ви ли писна от такова лицемерие и докога ще продължаваме да го търпим?

Те започнаха да си вадят кирливите ризи, тъй като „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ разбраха, че ИТН всъщност не е троянския кон, а имат троянска кобила в лицето на Корнелия Нинова“, каза той.

„48-ият парламент изглежда по отвратителен начин и ние нямахме място там поради факта, че винаги сме били от страната на истината и от страната на морала.

Ще се нагледаме на още много кирливи ризи и това трябва да ви говори само едно нещо: Пратили сме като гражданско общество национални предатели и лицемери, които е крайно време да си ходят и да ходим на избори, защото истината рано или късно ще възтържествува“, заяви в началото на предаването Балабанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ