Олигархът Ковачки си напазарува Стефчо Чорапа и сега чака Радев да го направи премиер!

7 Dni Bulgaria28.11.2022
Румен Радев, Стефан Янев 1

За третия мандат на Радев има двама сериозни кандидати от топ олигарсите, чийто лиги текат по лигавниците. Или ще го даде на Прокопиев и предпоследните ДБ/ДСБ или на Христо Ковачки, който си купи безсловесния рецитатор на Дж.Ф.Кенеди Стефан Янев (Стефчо Чорапа – Кенефи) и с 300 зора и машини го набута в Парламента.
Срещу тези двамата конкуренти стоят БСП, на които Радев не иска да даде мандата и двете лица на монетата ДПС и Възраждане, на които Радев сигурно иска, но не може да го даде.
Ако правителство няма с първия мандат на ГЕРБ, схемите ще лъснат прекалено и ще се ходи пак на избори. Затова са и врътките на Борисов с хартията и опитите му да привлече ПП и Прокопиевите обратно в козяковата кошара. А и Радев и кохортата му така добре се вплетоха в старите схеми, че олигарсите, които му бяха съюзници, вече са му или служители на заплата или прецакани врагове, а кокалът е много тлъст и няма пускане. Няма пускане кокалът и затова Радев трудно пуска и мандатите този път.
Подаръчните торбички към кохортата му вече вървят с цели ТИР-ове по пътя на копринката. Докато чичо Гълъб гуга сладкопойно приспивни песнички от мансардата на Министерски съвет, далаверите мощно пълнят новите шкафчета и чекмеджета с кюлчета и пачки.

От профила във фейсбук на Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ