Разследват топ-човек на Радев за 100 000 лв. на месец! Той хвърли оставка: Целта е президента

7 Dni Bulgaria29.11.2022
румен радев пламен узунов

Областният управител Минко Ангелов е в отпуск и е депозирал оставката си, съобщи от парламентарната трибуна служебният премиер Гълъб Донев в отговор на въпрос на народния представител от БСП Смиляна Нитова за сигнал за корупция и покровителстване на канал за контрабанда на парфюми.

Донев каза, че тече разследване, което трябва да покаже дали сигналът е основателен. Той беше подаден от Българска легия Антимафия до президенството. В него се твърдеше, че Ангелов получава по 100 000 лева месечно, за да покровителства канал за внос през границата.

Ангелов заяви, че е сигурен в себе си и отрече да е участвал в контрабандни канали. Той допълни, че е очаквал тази атака, след като е подал сигнал срещу незаконно строителство на 18 дка паркинг до Капитан Андреево.

„Целта не е Минко Ангелов, а Румен Радев. Засегнахме сериозни финансови интереси на Капитан Андреево – лабораторията, златния гьол, пункта за почивка“, каза Ангелов, предаде haskovo.info.

Той очаква разследването да приключи до края на седмицата с доклад. Ангелов е 100% сигурен в невинността си и допълни, че 33 г. се е занимавал с честен бизнес и не е разчитал на държавни средства.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ