Помните ли изпълнителката на „Бял мерцедес“? Изплува отговора на голяма тайна свързана с Коко Динев…

Нелина

Вече 15 години фолк звездата Нелина пази в тайна кой е таткото на нейния син Кристиан.

Мистерията, в която изпълнителката на античния чалга хит „Бял мерцедес ме преследва в живота” обви появата му на бял свят, само подклаждаше слуховете, че русенката е родила от Коко Динев. Да, но не е той, писа „Уикенд“.

Заради спекулациите бизнесменът се сдоби с прозвището осеменител на попфолка, макар че има 3 деца от две жени – тийнейджърката Ивон от певицата Анелия, а от колежката й Емилия – Иван и Мира. Голяма част от днешните звезди на лекия жанр са стартирали кариерата си във взривения преди 6 години ресторант „Кошарите”. Според мълвата именно Динев бил човекът, който решавал коя певица, която пее в заведението му, да направи фолк звезда. Любовта й с Коко била като сценарий за филм на Педро Алмодовар – пълна с домашно насилие, изневери, лъжи и драматични обрати. Искрата между Нелина и Коко пламнала докато извивала глас в „Кошарите”.

Русата изпълнителка останала под опеката на бизнесмена около 5 години. Окрилена от любовта си към него, певицата създала хита „Бял мерцедес”. Казват, че по онова време Динев имал бял „Мерцедес” и именно неговата кола била възпята в култовия през 90-те години хит. Нелина сама избрала да сложи край на кошмарната си връзка с Коко, но той продължил да тича след нея. Скоро след края на бурната им връзка, певицата родила момче, но и до днес пази в тайна кой е бащата на 15-годишния й син. Фактът, че Нелина кръстила сина си с името Кристиян още повече засилил спекулациите, че детето й е от Динев, чието рожденно име е Константин.

Баща на порасналото вече момче обаче е друг. Това е женения бизнесмен от Гълъбово Даниел Димитров. Нелина не знаела, че върти любов с обвързан мъж и изпаднала в шок, когато разбрала, че приятелят й има друго семейство. Фолк изпълнителката предвидливо запазила в тайна от него, че е бременна.

Предпочетох да съм самотна майка, вместо да живея с мъж, който ме лъже. Казах му едва в началото на деветия месец, че чакам дете от него, тъй като не исках да ме притеснява с мисли за аборт. Беше потресен. След като разбрах, че е полигамен и ме лъже, реших да отгледам детето си сама. Запазих го, тъй като ми бе време да родя, а знаех, че трудно мога да намеря моногамен мъж. Прецених, че ще успея сама да се справя в живота и нямам нужда от партньор до себе си. Бащата на Криско обаче до ден днешен ми помага за него и знам, че мога да му имам доверие”, признава днес певицата.

Нелина така и не срещнала истинската любов, но се гордее със своя пораснал син. След раждането на Кристиан отношенията на Нелина и Даниел били доста обтегнати, което пречело на пълноценния контакт между баща и син. Нещата днес обаче са коренно променени. Също като майка си, Кристиан бил артистичен, но активно се занимавал със спорт. Доскоро тийнейджърът тренирал източни бойни изкуства, но предпочел да се занимава професионално с футбол. Крис е вратар в юношеския отбор на „Левски” и мечтае един ден да стане като своя кумир Боби Михайлов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ