ГЕРБ с брифинг срещу Нинова и исканите оставки: Знае ли Радев, че Бенчо Бенчев е участвал в кампанията му?

герб

Корнелия Нинова се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и превръща тази партия в това. Това каза народният представител от ПГ не ГЕРБ Тома Биков по време на извънреден брифинг, който бе даден малко, след като лидерката на БСП излезе с остро изказване.

„Въпросът, свързан с чумата и т.нар. втори проби показват, че институциите са реагирали адекватно и заразата е била предотвратена. Това е резултатът, който днес беше представен. Действията на БСП и безотговорното отношение на Корнелия Нинова по време на тази криза за нас все още са заплаха на националната сигурност и искаме компетентните органи да се намесят“, каза още Биков.

Той посочи, че от ГЕРБ са очаквали Корнелия Нинова да даде пресконференция на тема кой носи отговорност за Бенчо Бенчев.

„Защото още не сме чули какво мисли тя. Тя реагира на този огромен скандал с един статус във „Фейсбук“. За нас е озадачаващо бягането ѝ от тази тема. По нея ние изразихме съмнение, че в БСП съществуват „черни каси“ и това съмнение остава и до днес. И призоваваме органите на реда да проверят това“, каза още Биков и посочи, че казусът с Бенчев явно не е изключение и той може да се окаже модел.

„Добре е президентът Румен Радев да каже знае ли, че неговата партия е използвала помощта на г-н Бенчев по време на неговата кампания. Защото това го каза Атанас Зафиров от БСП – той го потвърди. Трябва да се каже в какво се е изразявала помощта на Бенчев – лепене на плакати, раздаване на флаери, даване на пари. Да не се правят, че не разбират въпроса, защото в кампанията на Радев участваха с финансиране хора, които са безработни и социално слаби. Много хора с дарение са участвали в диапазона, който не подлежи на проверка.

Ще продължим да задаваме тези въпроси, а дали Корнелия Нинова ще отговори – аз се съмнявам. Защото тя се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и превръща тази партия в това. Човек, който не отговаря на важни въпроси, засягащи го, и ползва работническата част за параван на мениджърските изпълнения в стил Бенчо Бенчев“, коментира Биков, цитиран от Фокус.

ГЕРБ: В БСП знаят ли значението на думите "морал" и "отговорност"?

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в Четвъртък, 23 август 2018 г.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ