Срам за Левски! Това не се е случвало никога – записаха исторически антирекорд

левски

Левски записа исторически антирекорд от серия поредни мачове без победа в първенството. След загубата от Славия с 1:2 „сините“ изравниха този от 1952 година, предава БЛИЦ.

Тогава тимът няма победа в 7 поредни двубоя в шампионата, а след равенството 0:0 с Лудогорец вчера, черната серия на столичани набъбна на 8 последователни срещи без успех в първенството – нещо, което не се е случвало никога в историята на клуба от „Герена“.

През сезон 1952 „сините“ записват 7 поредни двубоя без победа. Любопитното е, че всички те са изиграни в София – 4 загуби и 3 равенства. Тогава Левски завършва на пето място от 12 отбора.

С равенството снощи „сините“ все пак прекъснаха една лоша серия. Преди вчерашния двубой Левски беше в поредица от осем поредни срещи, в които все губеше от „орлите“ в първенството.

Станимир Стоилов остава без успех над Лудогорец в шампионата. Негативната му серия вече нарасна на 9 двубоя – от тях пет срещи са завършили при равенство, а четири с поражение на тимовете му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ