Гръм в ефир! Кузман Илиев скандализира: Накрая всички ще се обединят срещу Румен Радев!

кузман илиев

Всички политици у нас, без изключения, пипат в съдебната власт с мръсни ръце, в различни направления, зависи от къде има келепир. Това заяви в „Пресечна точка” по Нова телевизия икономическият анализатор Кузман Илиев.

Коментарът му беше по повод ново предложение за промяна на статута на службите за сигурност. Според него в законопроекта има проблем, защото нарушава разделението на властите.

Кузман Илиев направи категорична прогноза, че правителство с мандата на ГЕРБ няма да има. Наред с другите фактори, той изтъкна нежеланието на партиите да са във властта при такава тежка конюнктура. Партиите не искат да рискуват да поемат отговорността за управление, което ще има много проблеми.

По думите му, всички предпочитат отговорността да е в президента Румен Радев и неговото служебно правителство.

Илиев подълни, че няма да се изненада, ако в крайна сметка изходът от политическата криза е да се образува евроатлантическа коалиция, която да е срещу този, който е управлявал в кризисната ситуация, тоест – срещу Румен Радев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ