Нидал Алгафари със звучна плесница срещу лявото обединение: Събират се заради Нинова

Нидал Алгафари

„Не съм чул от тези от така нареченото ново ляво какво означава да си ляв през 2021 г. Те се събират, защото им се иска да играят в по-голямaтa игpa. Затова ще направят ляво обедение, за да отидат да цакат на масата на Корнелия Нинова. Нова бардак със стари членове не става. Лявото се ражда от романтизма на масите, а не от хората от третата възраст и нагоре.“ Това каза в ефира на БНТ Нидал Алгафари по повод новото ляво обединение.

„България е почти без левица. Във всички европейски страни бившата комунистическа партия загина. България е единственото изключение. Дали тези ще успеят, не знам. Със сигурност Корнелия Нинова от една огромна и противоречива партия създаде лесно управляема, но малка. Тя потегли по пътя на СДС. От огромните площади, той се превърна в карикатура“, поясни Андрей Райчев.

Двамата коментираха и темата „Шенген“.

„Той ни трябва от общи съображения – за престиж. Иначе за какво ни е? Той отваря вратите за мигрантите по-широко. Да, унижават ни, защото България най-лесно се псуват. Сами сме си виновни заради неумението ни да се обединяваме по международни важни въпроси. Затова сме нарочена страна. Бойко Борисов чрез Меркел беше успял да го махне това. Сега то се възстановява“, поясни Райчев. „Българинът мрази политиците си, защото те се държат помежду си отвратително. Обиждат се как ли не, включително и че са национални предатели“, поясни той. Гръцките политици се мразели, но по отношение на Makeдoния били единни като стомана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ