Човек на Нинова разкри таен план на Промяната за хартиената бюлетина: Правят си дребна сметка

калоян методиев

„Трудно ГЕРБ ще реализира първия мандат, почти не вярвам да се случи. Имам чувството, че връщането на хартиената бюлетина е по-важно за „Продължаваме промяната“ от бъдещето на страната. Правят си дребна сметка да върнат мандата веднага след като го получат, за да може президентът да наложи вето на промените в Изборния кодекс и парламентът да няма време да го преодолее.“ Това заяви в интервю за НоваНюз политологът Калоян Методиев.

По думите му в парламента не може да се говори за коалиция, а за плаващи мнозинства. „В „Демократична България“ има три коренно различни формации, коалицията е в незавидно вътрешно състояние, не знам дали могат да си позволят така на избори. Те са разкъсвани между прагматизма да участват в правителство и възможността да отидат на избори, които могат да са катастрофални за сегашните им ръководства – „Да, България“, ДСБ“, подчерта Методиев.

Относно новините за Шенген политологът заяви, че има мигрантски натиск и някой трябва да поеме отговорността за него.

По повод сбирката на леви партии Методиев смята, че или те лъжат, или Маркс. „В тая група имаше толкова много тежки милионери, че се чудят как обясняват на хората за социална политика. Политическият им рекет е необясним, повечето от тях нямат регистрация на партии. Плюят Нинова, а си търсят депутатски места. Ако имат достойнство, да предложат собствен проект, а не да паразитират върху БСП“, призова Методиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ