Президентът Радев след обвинението от Василев: Беше грешка, че се доверих на такива хора!

радев

Беше грешка, че дадох шанс и допуснах такива хора да откраднат надеждите за промяна. Така президентът Румен Радев отговори на съпредседателя на ПП Асен Василев, който го обвини, че се е срещал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, предава НОВА.

„Това не е първата лъжа на Асен Василев. Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора и сега плащам цената за своята доверчивост”, каза още Радев. Президентът допълни: „Дали се срещам редовно с Борисов – разбира се, че не”.

Според Радев българите са очаквали промяната отдавна, но са получили лъжа. „Както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания”, каза още държавният глава.

По темата „Шенген” Радев отбеляза, че страната ни е изпълнила всички технически критерии от 2011 г. Двете проверки, предизвикани от България, показали добри резултати. „Имаме писмо и от председателя на ЕК, работим на най-високо политическо ниво”, коментира той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ