МВР-психолог: Радев изгуби контрол над Киро! Нали каза да простим на 40-годишното момче

7 Dni Bulgaria06.12.2022
румен радев кирил петков

Реакцията на президента Румен Радев не е автентична. Това заяви пред БГНЕС психологът Росен Йорданов по повод на изявлението на държавния глава, че е бил първият излъган от „Продължаваме промяната“.

Росен Йорданов припомни, че още когато стана ясно, че Кирил Петков е подвел президента за своето гражданство, Радев веднага е направил коментар, с който го е защитил.

„Тогава Радев с бащински и патриархален тон заяви, че трябва да простим на момчето, нищо, че то е на 40 години“, каза психологът.

Според него позицията на Радев по-скоро показва, че той вече е изгубил контрола над Кирил Петков и Асен Василев.

„Това, което е мислил, че контролира вече не го контролира. Те са излезли извън контрол – и от неговия и изобщо от всякакъв контрол. Реакцията му е паническа, реакция на фрустрация. Неговите думи са реакция от неуспешната реализация на някакъв план или идея, ПП да бъдат близки и контролирани от него лица в изпълнителната власт“, каза още Росен Йорданов.

Според него трябва да се започне едно балансирано разследване, за да се докажат или отхвърлят много неща и в енергетиката, и в ББР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ