Линда нахлу при Лена! Жената на Киро бясна, прекарвал пак повече време с Бориславова, отколкото с нея

7 Dni Bulgaria07.12.2022
кирил петков линда петкова

Сагата между двете най-близки до сърцето на Кирил Петков жени – законната му съпруга Линда и бившата му говорителка Лена Бориславова, продължава да се развива и силно наподобява сюжета на латиносериал.

Канадката е започнала да следи и шпионира по-младата си конкурентка, но не физически, а в социалните мрежи. Сладкарката,която повече от година игнорираше съществуването на Бориславова, не споменаваше името ѝ никъде, не желаеше да се засича с нея на общи събития и категорично отказваше дори да бъдат приятелки от куртоазия в социалните мрежи, е обърнала палачинката. От няколко дни насам Линда е в списъка с последователи на Лена в платформата инстаграм, където Бориславова споделя свои лични снимки ежедневно. Любопитното е, че бившата говорителка на Петков е заключила профила си и всеки, който иска да гледа личното съдържание, което тя публикува, трябва да ѝ поиска персонално разрешение.

Така жената на Киро се унижила да изпрати молба за одобрение към Лена, на която Бориславова е откликнала. Куриозното обаче е, че адвокатката не е върнала жеста на Линда и не я е „последвала“, очевидно демонстрирайки, че не се интересува ни най-малко от нея и живота ѝ на майка и домакиня. В същото време канадката обаче се оказва по-скоро шпионин и единственото, което прави, е да гледа красивите снимки на изтупаната Бориславова, които тя публикува от различните си екзотични воаяжи по света. Жената на Петков нито ги харесва, нито ги коментира и явно няма сила, която да я накара да направи комплимент на своята най-голяма врагиня, пише вестник „Ретро“.

Припомняме, че скандалът между двете се зароди още през пролетта, когато в медиите излезе информация, че Линда е свалила Лена от правителствения самолет с делегацията за Ватикана и е заела нейното място на борда. После пък гръмна скандалният клип с парапета, на който Кирил Петков опипва брюнетката, докато тя отключва апартамент, в който двамата се уединяват. В последния им ден на власт пък Лена и Киро бяха заснети да се държат за ръце в Министерския съвет, а после се оказа, че снимката била оптическа измама.

Въпреки че съпругата му постигна временно надмощие и успя да „изрита“ Бориславова от политиката, напоследък Петков отново се среща ежедневно с фаворитката си из закътани заведения в столицата, пренебрегвайки семейството си. В политическите среди отдавна се коментира, че сумарно за последната година той е прекарал много повече часове с Лена, отколкото с жена си, което със сигурност се е отразило зле на брака им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ