Соня изправи депутат на Киро до стената: Ти лъжец ли си, клеветник или обикновен глупак?

53

Иван Христанов лъжец ли е, клеветник ли е или е глупак?

Тази сутрин в Нова телевизия, депутатът от “Продължаваме промяната” беше попитан от водещите Виктор Николаев и Мира Иванов има ли напрежение в групата, при положение, че вчера Радослав Рибарски и Венко Сабрутев са се сблъскали в парлаентарната комисия по енергетика. Впрочем, не е било само конфликт в разнопосочното гласуване, според очевидци – депутати и служители на Народното събрание, Радослав Рибарски е наритал Венко Сабрутев и му се е разкрещял, което беше отразено подробно в ПИК.

Плевенският книжен тигър и фалшив герой от скандала “Капитан Андреево” с ехидна усмивка хвърли кал върху медиите. Аз, вика Христанов, миналата седмица разбрах, че Радослав Рибарски бил починал, а той си е жив и здрав.

Еййй, аланкоолу, твоят съгражданин, с когото първо бяхте яростни врагове – ИТН срещу ПП, а после попаднахте заедно в ПП, обяви колегата си за умрял.

Ето, Христанов, истината!

8 ноември. От Фейсбук профила на Ружа Райчева, дъщеря на Андрей Райчев, журналистка от Офнюз:

“Отиваме с колежки да търсим Радослав Рибарски от ПП за въпрос. Пред стаята им- Радостин Василев.

Като стана ясно кого търсим. Василев ни каза: „Той почина”, и се хили. Вече не знам дали да го приема насериозно …”

Че то пък кой изобщо приема Руди насериозно?!

Словоблудецо Христанов, още не си казал ти ли беше в колата на НСО, която за малко да предизвика верижна катастрофа в Кресненското дефиле! Наказаха шофьора, а ти се изпокрѝ.

Христанов, не ме крадѝ! Казваш, че България била заприличала на болница напоследък. Аз го написах в понеделник, когато проф. Габровски получи мандата от президента Радев. Вие, Христанов, променкаджиите превърнахте нашата Родина в болница и хвърлихте българите на ръба на нервна криза. И ти, като заместник-министър на земеделието, имаш голям принос за заболяването.

Айде, скрий се, бе! Грам срам и свян нямаш ли?!

 

От профила във фейсбук на Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ