Промяната извъртяха ку.венски номер на професор Габровски преди минути

payimage-520377 (1)

„Продължаваме промяната“ няма да уважи поканата на кандидата за премиер на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски, който се среща с всички политически сили в парламента в търсене на подкрепа за съставяне на правителство.

Срещата им трябваше да започне в този час, но минути преди началото й от „Промяната“ разпространиха писмо, с което председателят на групата Андрей Гюров отказва разговор.

Днес проф. Габровски е поканил още ДПС и „Възраждане“. Костадин Костадинов обаче още вчера обяви, че имат големи разминавания с ГЕРБ и е отказал поканата.

Христо Иванов и Корнелия Нинова не скриха доброто си отношение лично към неврохирурга и неговия професионализъм, но любезно и твърдо му отказаха подкрепата си за мандат на ГЕРБ.

По-резултатна бе срещата със Стефан Янев, току-що завърнал се от САЩ, след като двамата с кандидат-премиера на ГЕРБ установиха, че искат мнозинство от 160+ като подкрепа за правителството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ