Бойко Борисов се ядоса яко! Смъкна панталона на генерал Атанасов и като извади пръчката…

бойко борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри думи срещу съпредседателя на „Демократична България“ Атанас Атанасов. „С ген. Атанасов бяхме заедно години наред, когато беше част от Реформаторския блок. Той е известен с това, че неговите твърдения не са истина“, твърди Борисов.

На мен ми е интересно какво мисли за Gemcorp. На мен ми е интересно какво мисли за декларацията на ГЕРБ за украинската православна църква. Щеше да ми е интересно да го чуя защо не приеха горивото да се продава с 1 лв. по-евтино. Това са проблемите на хората. Видях вчера президента Радев да говори по две много важни теми. Миграционният проблем може да бъде спрян само със съдействието на Турция.

Това, което години правим, и когато дойдоха Атанасов и подобни, разградиха България и тя се превърна в основен дом на трафикантите. Затова загубихме уважението на много страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, сега виждате какъв хаос. Всеки ден полицаи задържат каналджии, посочи Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ