От последните минути: Трус в ДПС! Мустафа Карадайъ спешно взе думата за проф. Габровски

мустафа карадайъ

Решението как ДПС ще постъпи спрямо предложения от проф. Габровски кабинет ще бъде взето от ръководния колективен орган на партията – Централното оперативно бюро. То заседава във вторник“.

Това обяви в социалните мрежи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Подкрепата на ДПС зависи от приоритетите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав“, посочи той.

„Всякакви мнения на партии и партийци до решението на ЦОБ на ДПС са откровени лъжи и манипулации с оглед собственото им оцеляване“, подчерта Мустафа Карадайъ.

„На всички онези, които си позволяват да говорят от името на ДПС, заявявам, че решението как Движението ще постъпи спрямо предложения от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от ръководния колективен орган на партията – Централното оперативно бюро. То заседава във вторник.

Още на срещата с проф. Габровски ясно и категорично заявихме: подкрепата на ДПС зависи от приоритетите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав.

Всякакви мнения на партии и партийци до решението на ЦОБ на ДПС са откровени лъжи и манипулации с оглед собственото им оцеляване.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ