Зверство! Подивял мъж смля от бой съпругата си! Блъска я с вратата на колата (Ужасяващи СНИМКИ)

пребита0

Съпруг в развод преби от бой жена си и я вкара в болница с жестоки травми. За драстичния случай на домашно насилие разказа самата потърпевша, цитирана от marica.bg.

Поредният побой над Пенка Стоянова бил извършен в сряда в дома й в село Поповица. „Със съпруга ми Ангел Стоянов сме разделени и сме в процес на развод. Имаме детенце на две години и половина, което е при мен. След като се разделихме, той стана много агресивен към мен и майка ми. Вдигаше ни много често скандали и ни е посягал многократно“, обясни битата жена.

Тя разказа, че многократно пускала жалби в полицията и съда за тормоза и насилието, упражнявано над нея и майка й. Съдът в Асеновград издал ограничителна заповед на Ангел, която му забранявала да доближава жената, детето и тъщата Стоянка. Според Пенка обаче заповедта все още не му била връчена, въпреки че била издадена още предишния петък.

„Съпругът ми е монтирал около къщата ни видеокамери и ни наблюдава. След като в сряда е видял, че с детето сме сами, дойде с още един негов приятел с автомобил. Взеха сина ми в колата, но аз успях да хвана дръжката на вратата. Опитах се да си върна обратно детето. Той започна да ме бие с ритници и юмруци, блъсна ме с вратата на автомобила. Развиках се за помощ, излязоха съседи. Това го принуди заедно с неговия приятел да оставят детето и да избягат“, спомня си ужаса Пенка.

Тя позвънила за помощ на тел. 112 след нападението. В момента е настанена за лечение в болница с множество травми. „Ударена е в главата, в резултат на което е с болки, окото й е посинено. Затискана е с вратата на автомобила, от което има болки в ребрата и синини по цялото тяло“, каза адвокатът на пострадалата жена – Десислава Илинчева.

Проблемите в семейството започнали малко след като се родило детето, разказа Пенка Стоянова.

„Съпругът ми започна да се заяжда с мен и да ме тормози. Вдигаше скандали за какво ли не, обвиняваше ме в изневери. Заплашваше не само мен, а и моите близки с побой и убийство. Притесняваше роднините ми. Освен това отсъстваше много от къщи, ходеше на работа до късно, а със сина ни се срещаше по 10-15 минути на ден. Комуникацията между нас липсваше. Детето ни е много стресирано и му назначихме консултации при психолог“, твърди битата жена.

През септември в съда ще се гледат две дела за домашно насилие. На 4 септември за Пенка Стоянова, а за майки й – на 12 септември.

„Подавани са многократно жалби в районните управления на Садово и Асеновград за заплахите на Ангел Стоянов към Пенка Стоянова и семейството й. Моята клиентка няма други варианти за защита, освен да се обърне към съда и прокуратурата. Този петък ще подам жалби в Районна прокуратура-Асеновград, Окръжна прокуратура-Пловдив и в ОД МВР, с които искаме проверка по последния случай, дали е връчена ограничителната заповед на Ангел Стоянов и какви мерки са предприети спрямо него. Искаме още да бъде проверено дали той притежава оръжие“, категорична е адвокат Илинчева.

„Аз не съм женен и нямам съпруга, тъй че не може да съм извършил това, което казвате. Вие не сте никакъв орган, за да ми задавате тези въпроси“, заяви Стоянов, когато бил потърсен за коментар от журналистите, към който Пенка се е обърнала за да разкаже за преживяния ужас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ