Диана Димитрова се оля, след Юлиан Вергов обвини и Владо Карамазов

владо карамазов

Да стане скандал и аз да се намеся без изобщо да знам какво се случва там? Ами горе-долу, не горе-долу, аз знам какво се случи в този конфликт, дори в същността, и мога да кажа, че нещата изобщо не са такива, каквито тази актриса ги назовава, каза по време на разговора Карамазов.

Двамата актьори имали разменени „по три реплики извън сцените“, които са заснели. Според актрисата по време на снимките на сериала „Откраднат живот“ през 2017 г., когато се разиграва и въпросната случка, Карамазов не е бил част от екипа. Сигурно ми е следил телефона… или ми е светил, без аз да знам, казва още тя.

П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба, допълни Димитрова.

Наскоро актрисата публикува във фейсбук профила си снимки от преди 5 години, на които се виждат следи от физическо насилие. Най-често спряганото име до този момент е на актьора Юлиан Вергов.

Все още обаче това е само незащитена теза, защото доказателства, сочещи вината му на този етап няма. А скандалът стана повод тя да бъде наречена „политическа пионка, кур*а, психично болна“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ