Кирил Петков пак преяде с пица: Това е кабинет Борисов – Радев – Пеевски

7 Dni Bulgaria12.12.2022
payimage-519681 (1)

Проектоправителството, маскирано като експертно, е по същество кабинет Борисов-Радев-Пеевски, написа на страницата си във Фейсбук съпредседателят на „Продължаваме промяната” Кирил Петков.

По думите му огромно недоумение будела номинацията на Николай Павлов за министър на енергетиката.

„Това е човекът, причинил щета средно от над 1 милион лева на ден на България. Саморъчно подписал договор за отказ от евтиния азерски газ и прехвърлил количеството към Газпром. Павлов трябваше да бъде разследван, но прокуратурата иззе материалите, а после стопира процеса. Явно всичко това няма никакво значение в света на Борисов и Радев”, пише Петков.

„По този начин маската, наречена експертно правителство, прикрива хибридните назначения на „Газпром” лобито на Радев и корупционното лоби на Борисов под удобния чадър на прокуратурата.

България не заслужава подобни фасадни демонстрации, зад които прозира желание за нови избори! България има нужда от отговорно редовно правителство, което да изведе страната от кризата и да продължи да гради – за хората!”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ