Руди Гела се пеняви: Проф. Габровски ти си с мафията! Срещу какво переш групировката „ГЕРБ“

7 Dni Bulgaria13.12.2022
радостин василев

Да предложиш Николай Павлов за министър на енергетиката, е като да предложиш Пеевски за шеф на ДАНС!

Професор Николай Габровски се е вживял в ролята на политическо камикадзе, без грам чувство за самосъхранение и с неизвестни засега мотиви. Решил е да играе отвратителната роля на „перач“ на криминалната групировка ГЕРБ, но с този кабинет някак си не се получава. Задкулисието е явно в кабинета, пише във фейсбук нефелния бивш министър на спорта Радостин Василев. За 2 дни постът му е харесан само от 45 души!

„Фурнаджийската лопата“ от Банкя издигна „независим“ кандидат за премиер. „Независимият“ кандидат за премиер предлага „независимо“ правителство, което ще е „независимо“ от Борисов. Ха ха

Толкова е независим кандидат-премиерът на ГЕРБ, че нищо не зависи от него. Най-вероятно папката с „независими министри“ му е била връчена в последния момент и на всички е ясно КОЙ се готви да дърпа конците зад кулисите.

„Цирк Борисов“ се готви да управлява отново.

Единственото, което искат ГЕРБ, е репутацията на Габровски да изпере мръсната репутация на Борисов. Корпорацията на Бойко знае, че има голям проблем на лидерско ниво и прави пореден опит на спаси редник Борисов от наказателно преследване. Предложението на Николай Павлов за министър на енергетиката и лица свързани с кабинета „Орешарски“, е доказателство на поговорката, че „Вълкът козината си мени, но нрава – НЕ“!

Докторе, превърна се в поредния употребен авторитет от мафията, поне си кажи – Защо!?

Борисов-Радев-Пеевски



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ