Пълни идиоти! ПП: Очакваме подкрепа от ГЕРБ и Пеевски за втория мандат и наш премиер

7 Dni Bulgaria14.12.2022
payimage-563332

Противно на всички изказвания през последните седмици, че „Продължаваме промяната“ ще върнат втория мандат, защото са обидени за Изборния кодекс, депутатът от ПП Росен Костурков заяви, че всъщност няма такова нещо.

По думите му „Промяната“ никога не са били на позицията, че ще върнат втория мандат. „Преди близо месец заедно с „Демократична България“ казахме, че бихме поели отговорността за втори мандат при изпълнение на определени подкрепи в зала“, заяви Костурков.

Според него темата за Изборния кодекс не е затворена, разчитат че Румен Радев ще внесе внесе вето, за да може да се промени гласуването преди седмици.

Запитан от кого очакват подкрепа, Костурков заяви: От всички разумни сили в държавата, ходенето на предсрочни избори е пагубно за държавата. ГЕРБ показаха тяхната невъзможност за съставяне на кабинет, който беше странен.

Очакваме лица, които могат да поемат политическата отговорност за управлението на страната. Очакваме подкрепа от ГЕРБ, ако наистина държат на това което говорят, че трябва да се случва в държавата. Защо не подкрепа и от ДПС, ако искат да излезем от политическата криза.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ