Ври и кипи в НС! ,,Промяната“ в лют спор с БСП за Божанков: Имахте един млад човек, а го изгонихте

искрен митев

Иван Ченчев от БСП и Искрен Митев от „Продължаваме промяната“ влязоха в лют спор от парламентарната трибуна за младия Божанков и машините „мадуровки“. Това стана, след като на второ четене бе подложен Законът за данъците върху доходите на физическите лица с вносител Министерския съвет.

Имахте един млад човек във вашата група, а го изгонихте. Всичко си има цена, г-н Ченчев. Младите хора от БСП са против войната в Украйна. Така Искрен Митев от ПП влезе в спор с представителите на БСП по текстовете на закона за данъците върху доходите.

Не може да се дава безплатно оръжие за Украйна, а да не искате да има безплатни учебници. Тази теза пък разви Георги Свиленски.

Искрене, никой не е изгонил Божанков. В политиката си има правила. Божанков е на 32 години, а и никой не разбра какво казваш. Не знам дали хартиената бюлетина ви е проблем, но ви е проблем, ако няма код, сървър и машини „мадуровки“, каза Ченчев. Той продължи да говори на Искрен Митев на „ти“ въпреки забележките на председателстващия Никола Минчев, защото се надявал, че Искрен Митев му е приятел.

От БСП са съгласни с идеята на Костадин Костадинов от „Възраждане“ да има специално ведомство по проблемите на младежта, защото демографският проблем е най-сериозен за държавата ни.

Познавам хора, които се възбуждат от данъчни закони, докато правят деца, каза пък Любен Дилов, като припомни и ергенския данък от миналото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ